Art Truuk!

De Art To Take, onze reizende stempelmakerij, is ontworpen en gemaakt door conceptueel kunstenaar Erik Sok uit Amsterdam, onder meer bekend van de drie vrijheidsbeelden “Freedom as a Valuable Friend” in de Herengracht, tijdens het Amsterdam Light Festival 2015-2016.

De aankleding en het product, de linogravures die in de Art To Take gemaakt worden, zijn ontworpen en gesneden door beeldend kunstenaar Ellen van Putten uit Beverwijk en Erik Sok.

Art To Take nieuwe stijl – Natuur aan de Muur

De brug tussen kunst en natuur
De Art To Take rijst begin 2019 opnieuw, maar dan anders, uit haar rollende assen! Het reizende atelier, met als thuisbasis Beverwijk (NH), is een echte blikvanger op uw evenement. Waarom? Omdat de Art To Take de brug is tussen kunst en natuur, uniek is in Nederland en ver daarbuiten. Deze stempelmakerij is een combinatie van kunstobject, reizend atelier en galerie. Met veel humor en gezelligheid wordt deze kunstzinnige combinatie een trekker op uw evenement. In antwoord op, en in het spoor van de hippe Food Trucks komt Art To Take het oog strelen in plaats van de tong. Het atelier op wielen verovert ieder festival!

Natuur aan de Muur
De Art To Take is een uniek en waardevol concept voor uw evenement. Voor iedere locatie kunnen wij op maat gemaakte kunstwerkjes drukken.
Onze kunstenaars Ellen en Erik maken kleine, betaalbare kunstwerkjes op basis van linosnedes, geheel in eigen stijl. Erik minimalistisch met kunstzinnig woord en Ellen in combinatie met haar typische BIC-pen handschrift. De kunstwerkjes zijn gebaseerd op de natuur, maar andere thema’s zijn ook mogelijk. De onvervalste linoleumsnede is de basis voor iedere afdruk. Natuurlijk krijg je het mee in een laagdrempelige papieren snackzak, maar ter plekke laten inlijsten kan ook. Natuur aan de Muur!

Originele eyecatcher
In een tot kunstobject verbouwde vouwwagen gaat Art To Take on Tour. U heeft een originele eyecatcher nodig tijdens uw festival, evenement, opening winkel of restaurant, kunstmarkt, open atelierroute, teambuilding  of bedrijfsfeest? Dan is succes verzekerd met dit reizend atelier, waar tevens korte workshops kunnen worden gegeven.
De Art To Take is een vouwwagen van 150 x 215 x 160 cm (breedte x lengte x hoogte) en duurzaam gemaakt. Ze is een lust voor het oog, zowel van buiten als van binnen. Uitgeklapt heeft het een toonbank, loopplank en luifel. Totale breedte x lengte x hoogte is dan 200 x 450 x 240 cm (inclusief dissel, loopplank en luifel).

Broodnodige variatie op uw evenement
Indien u meer wilt weten, neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag met u de opties om op eigen wijze een originele invulling te geven aan de diversiteit op uw evenement of bedrijfsfeest. Vraag vrijblijvend onze offerte.

Volg onze fratsen op Facebook en Instagram en … blijf je verwonderen!

© Stichting Creator – 2015