Art Truuk!

Foto: Eelco Sok

Foto: Eelco Sok

De brug tussen kunst en culinair
De Art To Take is medio 2016 uit haar rollende assen verrezen. De reizende kunstkeuken, met als thuisbasis Beverwijk (NH), is een echte blikvanger op uw evenement. Waarom? Omdat de Art To Take het bindmiddel is tussen kunst en culinair, uniek is in Nederland en ver daarbuiten. Deze reizende linoleumdrukkerij is een mengsel van kunstobject, art performance, rollende keuken, atelier en galerie. Met veel humor wordt deze kunstzinnige combinatie een trekker op uw evenement. In antwoord op, en in het spoor van de hippe Food Trucks komt Art To Take het oog strelen in plaats van de tong.

Verfgeperst
Het atelier op wielen verovert ieder festival: van kunstmanifestatie tot muziekfestival, van bedrijfsfeest tot opening restaurant. Versgeperst en duurzaam roert, klutst, drukt, spat en spatelt onze kunstbereider Ellen in de Paint Pan om louter visuele art snacks te bereiden. Kunst voor iedereen, kunst uit het vuistje!

Originele eyecatcher
In een tot kunstobject verbouwde vouwwagen gaat Art To Take on Tour. U heeft een originele eyecatcher nodig tijdens een evenement, opening winkel of restaurant, kunstmarkt, open atelierroute, teambuilding  of bedrijfsfeest? Dan is succes verzekerd met deze reizende kunstkeuken. Dit atelier op wielen is voorzien van een paint-bar, waar Ellen ter plekke Visuele Art Snacks bereidt. Non-food op zijn best!

Art à la Carte!
De Art To Take is een uniek en waardevol concept voor uw evenement. Voor iedere locatie kunnen wij op maat gemaakte Visuele Art Snacks bereiden.
In de rollende kunstkeuken worden tijdens de duur van het evenement deze Art Snacks bereid. Handgedrukt maakt Ellen kleine kunstwerkjes van 10x10cm voor een kleine prijs. De kunstwerkjes zijn gebaseerd op snacks. De onvervalste linoleumsnede is de basis voor iedere Art Snack. En iedere Art Snack is uniek door gebruik van zelf ontworpen stempels en diverse kleurmengingen. Wil je een patatje mét of zonder? Wil je aardbeien op je hamburger? Of uiringen op je vis? Het kan allemaal … Natuurlijk krijg je het mee in een onvervalste snackzak, maar ter plekke laten inlijsten kan ook. Art à la Carte!

Hoe ziet het eruit?
De Art To Take is een vouwwagen van 150 x 215 x 160 cm (breedte x  lengte x hoogte) en duurzaam gemaakt. Ze is een lust voor het oog, zowel van buiten als van binnen. Uitgeklapt heeft het een toonbank, loopplank en luifel. Totale breedte x lengte x hoogte is dan 200 x 450 x 240 cm (inclusief dissel, loopplank en luifel).

Workshops op locatie
Wij geven de volgende creatieve workshops, al dan niet op maat, met of zonder de reizende linoleumdrukkerij, op festivals, bedrijfsuitjes, open dagen, familiefeestjes en andere evenementen:
– Stempel je bordje vol (en kleur het in met viltstift – kidsfun vanaf 4 jaar)
– Linoleumsnede en/of stempels maken (vanaf 8 jaar)
– Briefkaart of ansichtkaart maken met je zelfgemaakte stempel (en die van Art To Take) inclusief postzegel en mobiele brievenbus.
– Bedrijfslogo stempelen op papieren tasjes of kaarten
– Thematische stempels maken en afdrukken met blacklight inkt
– Linoleumsnede, stempels en kartondruk op scholen en buurthuizen
– Mini-natuurtjes maken o.l.v. conceptkunstenaar Erik Sok

Broodnodige variatie op uw evenement
Indien u meer wilt weten, neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag met u de opties om op eigen wijze een originele invulling te geven aan de diversiteit op uw evenement of bedrijfsfeest. Vraag vrijblijvend onze offerte.

Volg onze fratsen op Facebook en Instagram en … blijf je verwonderen!