Art Truuk!

Foto: Eelco Sok

Foto: Eelco Sok

De brug tussen kunst en natuur
De Art To Take rijst begin 2019 opnieuw, maar dan duurzaam groen, uit haar rollende assen! Het reizende atelier, met als thuisbasis Beverwijk (NH), is een echte blikvanger op uw evenement. Waarom? Omdat de Art To Take de brug is tussen kunst en natuur, uniek is in Nederland en ver daarbuiten. Deze reizende stempelmakerij is een combinatie van kunstobject, art performance, reizend atelier en galerie. Met veel humor en gezelligheid wordt deze kunstzinnige combinatie een trekker op uw evenement. In antwoord op, en in het spoor van de hippe Food Trucks komt Art To Take het oog strelen in plaats van de tong.

Verfgeperst
Het atelier op wielen verovert ieder festival: van kunstmanifestatie tot muziekfestival, van bedrijfsfeest tot opening restaurant. Onze kunstenaars Ellen en Erik maken ter plekke kleine, betaalbare kunstwerkjes op basis van linogravures.

Originele eyecatcher
In een tot kunstobject verbouwde vouwwagen gaat Art To Take on Tour. U heeft een originele eyecatcher nodig tijdens een evenement, opening winkel of restaurant, kunstmarkt, open atelierroute, teambuilding  of bedrijfsfeest? Dan is succes verzekerd met dit reizend atelier, waar tevens korte workshops kunnen worden gegeven: maak je eigen stempel!

Natuur voor aan de Muur!
De Art To Take is een uniek en waardevol concept voor uw evenement. Voor iedere locatie kunnen wij op maat gemaakte kunstwerkjes drukken.
In de rollende kunstkeuken worden tijdens de duur van het evenement deze Art Snacks bereid. Handgedrukt maken Ellen en Erik kleine kunstwerkjes van 10x10cm voor een kleine prijs. De kunstwerkjes zijn gebaseerd op de natuur, maar andere thema’s zijn ook mogelijk. De onvervalste linoleumgravure is de basis voor iedere afdruk. Natuurlijk krijg je het mee in een laagdrempelige papieren snackzak, maar ter plekke laten inlijsten kan ook. Art à la Carte!

Hoe ziet het eruit?
De Art To Take is een vouwwagen van 150 x 215 x 160 cm (breedte x lengte x hoogte) en duurzaam gemaakt. Ze is een lust voor het oog, zowel van buiten als van binnen. Uitgeklapt heeft het een toonbank, loopplank en luifel. Totale breedte x lengte x hoogte is dan 200 x 450 x 240 cm (inclusief dissel, loopplank en luifel).

Workshops op locatie
Wij geven de volgende creatieve workshops, al dan niet op maat, met of zonder de reizende linoleumdrukkerij, op festivals, bedrijfsuitjes, open dagen, familiefeestjes en andere evenementen:
– Stempel je bordje vol (en kleur het in met viltstift – kidsfun vanaf 4 jaar)
– Linoleumsnede en/of stempels maken (vanaf 8 jaar)
– Briefkaart of ansichtkaart maken met je zelfgemaakte stempel (en die van Art To Take) inclusief postzegel en mobiele brievenbus.
– Bedrijfslogo stempelen op papieren tasjes of kaarten
– Thematische stempels maken en afdrukken met blacklight inkt
– Linoleumsnede, stempels en kartondruk op scholen en buurthuizen
– Mini-natuurtjes maken o.l.v. conceptkunstenaar Erik Sok

Broodnodige variatie op uw evenement
Indien u meer wilt weten, neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag met u de opties om op eigen wijze een originele invulling te geven aan de diversiteit op uw evenement of bedrijfsfeest. Vraag vrijblijvend onze offerte.

Volg onze fratsen op Facebook en Instagram en … blijf je verwonderen!