Workshops

Reizende linoleumdrukkerij Art To Take en de Drukpersbrigade organiseren regelmatig creatieve workshops en zijn in te huren voor een bedrijfsuitje, teambuilding, vrijgezellenfeestje, school, familiefeestje, jubileum, schoolvakantie, open atelierroute, evenement, kunstmarkt en vrienden- en vriendinnengroep.

Art To Take staat regelmatig op evenementen alwaar ter plekke workshops worden gegeven. Art To Take is tevens in te huren voor diverse evenementen waarbij de “berkenbos” vouwwagen een grote publiekstrekker is.

Maak je eigen stempel

Tijdens de duur van een evenement kunnen er bij Art To Take stempels gegutst worden (vanaf 8 jaar).
Afdrukken op een kaart, een papieren zak (waar je ook weer een leuk windlichtje van kan maken) et voilà!Maak je eigen button

Natuurlijk kun je je zelfgemaakte stempel trots laten zien aan iedereen door er je eigen button van te maken. Of een button voor een vriendje of vriendinnetje.Maak je eigen ansichtkaart

Ook kunnen er eigen ansichtkaarten gemaakt worden met je zelfgemaakte stempel én de stempels van Art To Take.
Wij zorgen voor postzegels en een mobiele brievenbus als jij zorgt voor een adres waar het heen gestuurd moet worden.
Met een fijne groet vanaf het festival, hoe leuk is dat!

Vogel Villa 
Beeldend kunstenaar Erik Sok ontwierp een Vogel Villa die je zelf in elkaar kan zetten. Met de Vogelstempels van Art To Take maak je er een prachtig beschut onderkomen van waar iedere tuinvogel wel in wil nestelen. Binnenkort te zien!

Maak je eigen Mini Natuurtje!

Met zelf gevonden natuurlijke materialen maak je je eigen mini natuurtje o.l.v. beeldend kunstenaar Erik Sok.
Met een Natuur Bezitter en plexiglazen stolpje maak je het helemaal af. Natuurlijk staan er leuke mini natuurtjes opgesteld om inspiratie uit te halen.

Stempel je bordje vol
Jongere kinderen kunnen bij de reizende linoleumdrukkerij Art To Take hun bordje vol stempelen.
Hoe vaak krijg jij te horen “eet je bordje leeg!” Nu kun je zelf je bordje vol stempelen met de lekkerste groenten en fruit. Art To Take heeft stempels gemaakt, deze worden gebruikt om je kartonnen bordje vol te stempelen en in te kleuren met viltstift.
Lust je geen broccoli? Stempel en kleur hem dan lekker roze, vind je groene druiven saai? Maak ze dan lekker knallend oranje! Zo maak je je eigen bordje met eten in spetterende kleuren! Wedden dat je het lekker vindt?


Koningsdag Parkvilla in Alphen a/d Rijn – workshops stempelen en stempels maken
Stempels maken op Taribush Kuna Festival (foto: Erik Sok)
Workshops stempels maken tijdens het Taribush Kuna Festival (foto: Yvette van der Aa)