Workshops

Reizende linoleumdrukkerij Art To Take en de Drukpersbrigade organiseren regelmatig workshops en zijn in te huren voor bedrijfsuitjes, teambuilding, vrijgezellenfeestjes, scholen, familiefeestjes, schoolvakanties, open atelierroutes, evenementen, kunstmarkten en vrienden- en vriendinnengroepen.

Art To Take staat regelmatig op evenementen alwaar ter plekke workshops worden gegeven. Art To Take is tevens in te huren voor diverse evenementen waarbij de opvallende rode vouwwagen een grote publiekstrekker is.

Maak je eigen stempel

Tijdens de duur van een evenement kunnen er bij Art To Take stempels gegutst worden. Afdrukken op een mooie kaart of een papieren tasje et voilà!
Er kan natuurlijk ook naar thema gewerkt worden. 

“Stempel je bordje vol”

Kinderen kunnen bij de reizende linoleumdrukkerij Art To Take hun bordje vol stempelen.
Hoe vaak krijg jij te horen “eet je bordje leeg!” Nu kun je zelf je bordje vol stempelen met de lekkerste groenten en fruit. Art To Take heeft stempels gemaakt, deze worden gebruikt om je kartonnen bordje vol te stempelen en in te kleuren met viltstift.
Lust je geen broccoli? Stempel en kleur hem dan lekker roze, vind je groene druiven saai? Maak ze dan lekker knallend oranje! Zo maak je je eigen bordje met eten in spetterende kleuren! Wedden dat je het lekker vindt?

De Drukpersbrigade geeft workshops in en rond de IJmond en maakt daarbij gebruik van vintage wringers. Zie hier het aanbod cursussen en workshops.

De Art To Take en de Drukpersbrigade zijn twee verschillende initiatieven maar collegiaal verbonden met elkaar.

LogoArtToTake logo-lino